okt 06

Hur vill män att deras döttrar ska bemötas av andra män?

Bemöter män kvinnor på samma sätt som de vill att deras döttrar ska bli uppraggade på?

Det tror faktiskt inte jag.

Vilken förebild är du som man till dina söner?

Lär du din son att skriva till kvinnor och fråga om han får slicka en kvinnas fitta?

Eller lär du din son hur man beter sig och uttrycker sig på ett respektfullt sätt?

Hur reagerar du när killar raggar på din dotter med samma ord som du raggar på kvinnor i din ålder?

Lär du din son att skriva och berätta för kvinnor när han ligger under täcket och runkar och gärna skickar ett kort på sin kuk till okända kvinnor?

Har du som pappa lärt din son att kvinnor som tycker om sex och gärna tar för sig är en sämre kvinna? Eller har du lärt din son att respektera alla kvinnor och män för den de är?

Vilken förebild är du som pappa till dina barn? Framför allt när det gäller sex och njutning hur mycket lär du din son om respekt?

Har du som pappa tagit er en stund med att prata sex och hur en man kan ge en kvinna njutning? Eller törs du inte prata sex och lust med din son?

Fast du törs vara på nätet och vara helt respektlös mot kvinnor och även skicka bilder på ditt kön och även filmer hur du flåsar och runkar.

Hur kommer det sig att klimatet bara blir grövre och grövre istället för tvärtom? Har vi inte kommit längre i vår samhällssyn när det gäller sex lust och glädje? Hur lär du ut att se på kvinnors sexualitet år 2019?

Vad är du som förebild inför dina barn?

Uppfostrar du din son på samma sätt som din dotter?

Lär du ut att vi ska respektera alla för den de är?

Eller för du dina fördomar och inskränkthet vidare till dina barn?

När det gäller de små pojkarna och flickorna är det lika ok för dig när en pojke tar sig på snoppen som när en flicka tar sig på snippan?

Ord som kan få en kvinna i vuxen ålder att inte kunna släppa loss och få orgasm. För att hon är så hårt uppfostrad med orden att det är fel att ta sig på snippan och att det är fullt med synd och skam. Undrar hur de föräldrarna skulle känna det om de visste att deras dotter lider och till och med kanske har smärta vid sex på grund av deras ord när hon var liten.

Ska vi någon gång komma vidare och komma bort från fördomar så måste vi börja med oss själva.

Bli en bra förebild för dina barn.

Uppfostra dem till att sex är något fint och något man njuter av. Lär dem att allt ska ske helt utan krav. Kasta inte bara fram ett paket kondomer med orden skydda dig. Utan sätt dig ner prata om hur man respekterar alla människor.

Så bli en bra förälder som lär dina barn vad respekt är både på nätet och i den sk riktiga världen.