okt 03

Womanizer

Jag har träffat han som kom på den revolutionerande sexleksaken med lufttryck.

Det var på en mässa i Tyskland som jag var på som jag fick äran att träffa mannen som kom på den revolutionerande trycklufts leksaken till kvinnorna. Ryktet spred sig enormt fort kvinnorna var som galna efter den.

Hur kom han på idén ? Han berättade för mig att hans fru älskade när han slickade henne och sög in hennes klitorisollon i munnen. I och med det så började han forska fram den här leksaken. Som så många kvinnor äntligen kan få sin orgasm av.

Om jag har en? Nej jag har två…

Jag har fått mina av grossister och en av de häftigaste har jag.

Den har swarovski kristaller på sig och kostade bara 4995 kr
Visst är den fin och läcker.

Så här såg de första womanizerna ut när de slog igenom.

Visst var den urhäftig när den kom. Vad gör den som ingen annan leksak gör? Den stimulerar hela klitoris inte bara ollonet. Lufttrycket kan ge så den ger fontänorgasmer och G-punkts orgasmer. En del kvinnor får orgasm för första gången i sitt liv med Womanizer.

Minnet av en man i 70 års åldern som kom och köpte en womanizer till sin fru i julklapp. I mellandagarna kom han in till mig och sa: Tänk att jag får vara med och se det här! Min kvinna har äntligen fått orgasm. De hade levt ihop i många år men hon hade aldrig fått orgasm innan han köpte henne en fin julklapp.

På Svt går det nu ett program som jag såg . Den heter orgamsgarantin..Titta på den är mitt råd.

Det jag verkligen gillade när jag såg den är hur kvinnorna börjar ta för sig och hämtar sina leksaker när de inte kan få orgasm ihop med en partner. Det är säkert många män som tar illa upp men det anser jag inte att en kvinna ska behöva ta hänsyn till. Kvinnorna har lika mycket rätt att få orgasm som vad männen har. Funkar det bara ihop med en lufttrycksleksak då är det ju bara att köra på och få njuta hon oxå.

Men alla kvinnor gillar inte womanizern och så är det ju det finns inget som alla tycker om när det gäller sexuell njutning. Men den har slagit igenom på ett sätt som ingen annan leksak gjort. Och det bara för att en tysk man som är ingenjör kom den här idén.

Visst var det roligt att se på programmet och även se mannen som jag pratade med för några år sedan.

Om jag ger råd att köpa en womanizer? Nej inte som första leksak. Hitta dig själv först är mitt råd. Den ger så mycket och jag kan tycka att du kanske missar lite på vägen. Samtidigt är du nyfiken så kör på och köp en! Men bli inte besviken om den inte ger det du förväntar dig.

Utan lek njut och ha kul helt utan krav.

Så här ser baksidan ut på min dyraste leksak ..Fast där är mitt råd. Köp ingen för 5000 kr kristallerna ger dig bara en snygg leksak inte några orgasmer!