okt 01

När kroppen är som en fiolsträng

Det är då orgasmerna borde flöda igenom kroppen

Kroppen har ju en egen självläkning eller healing om man vill kalla det så.

Framför allt kvinnorna som har en inbyggd smärtlindring vid sin inre G-punkt. Även om alla sorters njutning och orgasmer kan få en spänd kropp att må bra och bli avslappnad. Det är ju bara att ge kroppen det den behöver för att koppla av.

Sexuell njutning och orgasmer är ju bra mycket bättre för kroppen mot att tillsätta den mediciner som stänger av nervbanorna till hjärnan.

Sedan finns det de som måste äta sina mediciner men nu tänker vi på dem som klarar sig utan dem. Och istället kan få sin kropp att koppla med att ge den njutning.

Hur många olika orgasmer kan en kvinna få?

Massor men det som är viktigast är ju att bli kåt och vilja ha en stunds njutning. Antingen med sig själv eller med en partner. Längta efter den sköna njutningen.

Känna längtan och hettan sprida sig i hela kroppen..Är du kvinna och ska tillfredsställa dig själv. Gör det bekvämt för dig hitta din ställning där du ligger skönt och känner dig helt bekväm. Använd gärna glidmedel och låta det glida skönt om du tycker om att det glider. Fingrar är lika bra som en vibrator. Undersök ditt kön, hur känns det när du drar lite lätt i dina blygdläppar? Hur känns det när du bara lägger ett finger på din klitoris ? Håll stilla och känn hur det börjar att pulsera. Lura ditt kön med att det ska tro att du ska röra fingret. Bara låt fingret vila lätt på klitorisollonet sen kan du börja sakta att låta fingret följa ner mot öppningen. Känns det vått och varmt? Mmmm och då är det bara att fortsätta och ge dig själv njutningen.

Vi pratar så sällan om hur kvinnor kan njuta och koppla av med sin egna kropp. Framför allt vad kroppen kan ge en kvinna för att få henne att må bra både fysiskt och mentalt. Framför allt varför deras kroppar ska må bättre och bli mera avslappnade.

Vid stress så kan verkligen sexuell njutning och orgasmer få en kvinnas kropp att slappna av . Det ger henne så många goda energier.

Vid menssmärtor kan det oxå släppa av med att få orgasmer.

Även vid migrän så kan det släppa av.

Dina rynkor kan slätas ut av glädje och energier som du kanske inte visste du hade i din kropp.

Det finns så mycket fördelar med kvinnors sexuella njutning och orgasmer.

Det är där jag står i mina val i livet, ska jag lägga ner mera energier på att blogga och ha föreläsningar. Det är inget jag tjänar pengar på inget jag blir rik på eller kan leva på. Ska jag lägga ner tiden att fixa klart min bok som jag började på i våras men fått lagt åtsidan eftersom jag har så mycket annat i mitt liv just nu. Nu har jag kommit så långt att jag fått en ny hyreslägenhet. I ett helt nytt område här i Norrköping. En liten etta med både tvättmaskin,torktumlare och diskmaskin. Har valt att bo högst upp där jag även kommer att ha en stor balkong. Hela detta projekt känns väldigt bra. Tyvärr så står det stilla med försäljningen av min lägenhet. Men så kan det bli och såld kommer den att bli frågan är bara när. Och det här tar både energi och tid. Det gäller att ha is i magen.

Mitt i allt som sker nu, som sagt så funderar jag oxå på hur mycket ska jag lägga ner på mitt engagemang om kvinnors rätt att få vara sexuella utan att dömas. Jag har varit aktiv nu i snart 9 år med mitt engagemang. Det är inte så enkelt att bara lägga ner allt. Kanske ska mitt i allt som sker fokusera på att ändra taktik och gå ut mer och föreläsa/ha workshops. Jag går ju alltid emot strömmen och även utanför boxen. Men hur jag nu ska komma in på marknaden utan att det ska kallas för homepartyn där nr 1 är försäljning av sexleksaker. Det är något jag inte har svar på. Och det ger inte mig något längre att enbart fokusera på produkter som inte ger knappt någon förtjänst som det innebär att vara homepartysäljare. Det är inte värt det stora jobbet och tiden för ngr hundralappar per party. Som homepartysäljare då får man enbart provision. Jag kan inte sitta på lager längre, jag försöker ju sälja ut det jag har med 50% rabatt redan nu. Det kan jag erbjuda just nu, ett hemmahos workshop med resterande produkter som finns kvar i lager till 50% rabatt. Men jag vill inte kalla det för homeparty och jag är inget förfestar ämne. Utan när jag kommer då ska vi prata sex lust och glädje som vuxna och vuxna personer behöver inte vara aspackade för att lyssna och prata sex.Självklart att ett glas vin är ok men inte en förfest där alla ska bli fulla innan man ska ut på stan och festa loss.

Varför inte samla gänget och ha en kväll med ämnet sex lust och glädje. Hel ok att blanda både män och kvinnor. Finns det homo i din vänskapskrets så funkar det oxå. Finns inga större hinder bara man har ett öppet sinne och låter fördomarna lämnas åtsidan. Kostnaden är 200kr/ person och som sagt var det finns produkter kvar att köpa till 50% rabatt. Ev tillkommer reseersättning.

Kontakta mig på kontakt@kvinnorslust.se så gör vi upp om hur en trevlig kväll kan bli..