sep 25

BDSM..

Handlar ju inte bara om att trycka ner kvinnor.

Den här gruppen är en stor grupp som det finns mycket fördomar omkring. Går ju inte att jämföra med det som sker i porrfilmer. Och i porrfilmer så är det ju inte enbart kvinnor som trycks ner med dominans. Det gör även de som spelar undergivna män. Att ingå i gruppen BDSM är en så stor grupp den är så bred och handlar om fetisher. Ingen är den andra lik när det gäller vilka fetisher man har. Sedan kan man ju alltid diskutera vad som är fetish och vad som ett sjukbeteende. Jag står för det friska och sunda när det gäller sex och njutning. Kommer alltid att finnas människor som har ett sjuk beteende eller som söker kickar. Och de lämnar jag åtsidan och står för det friska och sunda.

BDSM är helt könslöst, en dominant kan vara både man och kvinna och en undergiven lika så.

Handlar inte heller bara om att piska och smiska ihop med förnedring.

Att bli eller att binda någon kan ju vara på så många olika sätt. Finns de som svävar iväg och hamnar i sk subspace vilket kan beskrivas lite som att hen flyger iväg in i en annan värld. En värld som är njutningsfull och behöver inte alls handla om sexuell beröring. Och kan bara beskrivas av den som åker iväg in i sin subspace. En undergiven som hamnar i det här stadiet behöver mycket omvårdnad efteråt. Det kan vara så mycket känslor som bara sprutar omkring både i och utanför kroppen. Och då behövs det mycket närhet och ömhet av den som satt den undergivna i den här space.

Är alltid en dominant hård elak och nedtryckande ?

Nej det är en stor fördom som finns runt en sexuell dominant person. En dominant person tar hand om sin undergivna. Hen får aldrig gå utanför en undergivnas gränser. De som gör det och som syns i media de ingår inte i gruppen BDSM. De ingår i den gruppen där det är ett sjukt beteende och det är där man måste se skillnaden. Som ex. Kapten Klänning polisen som våldtog och utnyttjade flickor/ kvinnor. Han ingår inte i gruppen BDSM. Han har inga gränser, han körde på enbart från sitt sjuka beteende. På tom ett olagligt sätt. Vilket han även suttit av sitt straff för. Men han har inte alls rätter att kalla sig för en dominant person. Han är sjuklig sadist.

De som är undergivna är de passiva och inte har någon egen vilja?

Nej ska man hårdra det hela så är det den undergivna som sitter med makten. Det är hen som styr det hela med sina gränser som den dominanta håller sig inom. Det är inte alls ovanligt att människor med höga poster i sitt yrke är sexuellt undergivna. Där de får släppa taget helt till en annan person. Och bara lyda och ge sig hän.

Vad är rätt och vad är fel inom BDSM?

Allt är rätt som två personer är helt överens om. Visst kan det ske med en viss tvång men det kan jämföras med att det är ett rollspel. Ingen blir tvingad utan sitt medgivande. Och det finns alltid en kommunikation säger en undergiven stopp då slutas det på en gång. Den som är dominant har en skyldighet att ta hand om efteråt en sk session.

Kan man ha kärlek och förhållande om man ingår i BDSM-gruppen?

Absolut att man kan det. BDSM handlar inte bara om sessioner och utlevnader. Finns hur många människor som helst som lever ett helt vanligt liv med familj, villa och volvo. Och vad de gör bakom sina väggar har väl ingen annan med att göra? Precis som de som bara kan ha sex när ljuset är släckt och något händer under täcket.

Men det är mera fördomar omkring gruppen BDSM vilket oxå kan bero på att det är en så stor grupp med så många olika fetisher. Och att många hamnar i vad som är rätt och fel i deras tankevärld. Och vad de själva anser rätt och fel men även i synden och skammen. För HUR kan DE tända på ex smärta ? När inte jag gör det..

Vilken dröm jag har..

Att alla får vara den de är..

Alla får njuta på sitt sätt.

Att ingen ska bli tvingad till något som den absolut inte vill ska ske.

Det har ingenting med varken BDSM eller sexuell njutning utan det har att göra med att alla ska få vara den de är.

Ingen ska behöva försvara sin sexuella läggning.

Utan Släpp loss och njut helt kravlöst enbart för den hen är.

Då är det frisk och sunt som hen får uppleva med sin kropp själ och glädje.