sep 17

Nu får ni ge er ett råd till män från mig!

Nej det är inte jag som ska köra ner huvudet och försvinna det är ni som måste förändra er..

Inte ofta jag skriver om mig och mina försök att träffa en man .

Jag har alltid och kommer alltid tycka att nätdejting är bra och det är nog där man ska vara för att träffa någon. Även om jag är en mycket social person och rör mig ute så är det nog ändå nätet som det är lättare att mötas på. Jag har vänner som träffats på ex. Happypancake eller andra saiter. Idag är det Happypancake eller Tinder som de flesta är på. Tinder stod jag inte ut med, nej den passade inte mig helt enkelt. Jag vill inte påstå att jag är aktiv utan jag är mera på HP (Happypancake) utav gammal vana. Periodvis då är jag inte ens inloggad. Så ibland tar jag mig några varv tittar, gillar lite kort men mycket sällan eller aldrig skriver jag till en man idag. Vilket är mitt minus och som jag borde förändra mig på. Kanske vara mera aktiv från mitt håll.

Jag har nätvänner som jag chattar med, vi kommer aldrig att träffas av olika anledningar. Men har en bra konversation.

Nu har jag haft en period som jag varit borta från HP. Kommer tbx lite slött inte alls aktiv utan som jag säger en mera vana.

Igår när jag var ute och gick så tänkte jag: Det är ingen idé att vara med på nätet. Det finns ingen respekt från männen och deras sätt att skriva är ju helt sjuk.

I min profiltext så är skriver jag att en man måste ha ett öppet sinne och inte ha några fördomar om HBTQ för det är något som jag är engagerad i. Ett öppet sinne betyder inte att det handlar om sex. Utan för mig handlar det om att jag ser alla människor som de är.

Jag har varit med på nätet nu i snart 12 år, jag har chattat med så många människor. Jag har dejtat och jag har gått på nitar. Jag har träffat män som sagt det hetat något som de inte alls hetat. Jag har träffat på män som sagt de är singlar men varit gifta. Eller han som tom sa att han var änkeman fast han inte var det. Träffat män som inte alls har varit de på kortet utan det kom en helt annan man till fikat. Listan kan göras så lång av oseriösa,falska och egoistiska män.

Tyvärr så har jag gått på många nitar och hur många gånger har jag inte tänkt tanken att det är mig det är fel på eftersom det händer mig hela tiden.

Jag har nog en ängels tålamod och jag är lite godtrogen och tror gott om människor tills motsatsen bevisas. Idag är jag nog mera blasé på allt, liksom ähh jag orkar inte. Men ändå känner att du kan ju vara kvar och se om det händer något. Det där lilla sista lilla lilla hoppet. Eller varför jag är kvar vet jag inte.

Men …Hur fungerar dessa män irl? Igår var det en man som skrev att han tyckte det var bra att jag hade ett öppet sinne och stöttade HBTQ för jag var tvungen att se det helt ok att han blev avsugen av en man oxå mellan åt.

Eller han som bjöd in mig under täcket.

Eller han som skrev att kan du inte ringa igen du var ju så trevlig , men det var ju inte du mot mig..Att bara bli ett spöke och komma tillbaka och tro att jag säger Ohh vad kul att du hör av dig igen…eller inte..

Alla dessa sexförslag…eller Hej Sexy Hej snygging ..Eller ohh vad snygg du är..och så kommer det ett förslag direkt ska jag komma hem till dig och massera dig? Ähhh nej tack nehee oh vad synd..

Jag är van och jag är härdad och inser att ska jag vara med på nätet då måste jag lära mig att finna mig i allt den här skiten. Men måste jag verkligen det? Bara för att jag är kvinna ska jag behöva ta de här sexistiska förslagen hela tiden?

För mig är sex mycket viktigt i ett förhållande. Jag kan inte se ett förhållande där inte sex är en stor och viktig del av allt det andra som ingår. För andra är inte sexet lika viktigt men det är det för mig. Men inte blir jag intresserad av män som frågar direkt om jag vill komma och krypa ner under täcket hos dem.

Det är ju så patetiskt och löjligt att jag bara ruskar på huvudet och tänker men snälla rara lilla mannen där under täcket kan du inget om hur kvinnor fungerar? Du ligger där och drar i snorren och tycker du är jätte manlig som skriver till kvinnor på det sättet. Bara det att jag som kvinna får höra i ur och skur hur män sitter och runkar..Varför ska de här männen hela tiden skriva att de sitter och har det skönt…Ursäkta mig!! Men det skiter väl jag i om ni sitter och runkar..Det är ingen info jag vill ha av er!! Det är så löjligt det är absolut inget manligt i mina ögon sett.

Just nu vet jag inte vad som hänt. Sista tiden har det öst in från flera håll och kanter. Män som jag har sagt jag vill inte träffa dig jag vill inte att du ska ringa mig. De tjatar och tjatar tills jag blir förbannad och antingen blockar dem eller inte svarar dem. Tänder män på att tjata på en kvinna? Då vill jag bara säga att vi kvinnor blir helt avtända på ert jävla tjat. I alla fall jag och mina väninnor och andra kvinnor jag pratat med.

Jag får höra att jag skrämmer män att jag är för stark och att jag har valt helt fel engagemang i livet. Jag berättar aldrig idag om vad jag sysslar med. Utan jag skriver att jag har ett företag inom friskvården och att jag är en aktiv förtidspensionär.

Jag brukar säga att tyvärr tycker inte männen om mig lika mycket som jag tycker om dem. För jag verkligen gillar män, jag har manliga vänner som jag umgås med UTAN att ha sex med..Min önskan är att träffa en man som kan ge både kärlek, närhet. tillit, trygghet och sexuell njutning ihop med att man ger och får.

Igår tappade jag helt lusten igen om nätet, det blev för mycket helt enkelt. Jag är ju inne på att känna att jag har det bättre att leva ensam utan allt det som jag skulle önska att få uppleva en gg till i livet.

Jag säger inte att alla män finns på nätet, men jag undrar lite stillsamt vart finns de där fina männen? De finns ju jag känner ju så många härliga underbara män. Vart finns de som är singlar och söker lika som jag gör?

Är kraven för höga idag på den man söker? jaa jag uppfyller inte alls många krav som män har på nätet. Vad är mina krav? jag har bara ett…Det ska säga klick..Det ska pirra och det ska födas en nyfikenhet…Resten får man väl lära känna varandra om. Du kan inte få allt som står på din lista den kvinnan finns inte..

Att börja med och skriva att jag söker en mogen kvinna som vill ha kvinnliga kläder och höga klackar, tjaa redan där är ju spiken i kistan i slagen. Det är då jag svarar att jag söker personligheten..och då är chatten över.

Ska jag vara kvar på nätet eller ska jag köra ner huvudet i sjön?

Jag vet inte idag vad eller hur..

Men även jag saknar..

Någon som bryr sig om mig..

Någon som håller om mig.

Någon att ha sex med..

Någon att skratta och gråta med.

Någon att sova sked ihop med.

Det där som alla människor behöver eftersom vi är ett flockdjur som behöver få bekräftan.

Jag får nog fortsätta och jobba på att ensam är stark och har det bra som det är.

Tyvärr så är det svårt att möta en man idag eftersom vi inte alls möts på halva vägen…

Det är för mycket på mannens villkor vi har nog inte kommit så långt på vägen än så …

Även att jag vet att det finns massor med guldkorn där ute någonstans..

Och det måste ju säga klick för att det ska bli något..

Framtiden får utvisa vad som sker…

Men visst vore det härligt att få bli lite kär och galen…