sep 16

Spelar storleken en roll?

Jaa visst gör den det..

Det handlar inte bara om att den ska vara stor och grov eller liten och rapp.

Varför är det så känsligt att prata om en mans penis men inte om kvinnornas storlek på brösten?

Det är oftast männen som vill ha den där stora storleken då handlar det om hans mandom.

De män som ringde ner till butiken de där som ville berätta om att deras penisar var 21 cm. Att behöva stå och lyssna och vara trevlig inför deras historier bara för att du är ett affärsbiträde. Det var inte alltid så där upplyftande eller trevligt. Men alla de där männen som ringde de hade en penis på minst 21 cm det var det de hade gemensamt.

Kvinnorna då? Spelar storleken en roll för dem?

Jaa absolut men det behöver inte innebära att kvinnor vill ha de där stora penisarna utan tvärtom kanske mera de normala..

När vi pratar om mäns penisars storlek så är det som att vi bara pratar om att de ska vara långa och grova. Vem är det som satt just den synen på penisarna?

Det måste vara männen själva. De som bestämt att storleken inte spelar en roll.

Minnet när jag var med i radion och jag får frågan från två män om storleken spelar en roll och jag säger jaa det gör den. Deras röster men Maywor så kan du ju inte säga. Varför då? Den gör ju det.. En för stor penis kan ju göra ont och en för liten kan vara så att en kvinna inte känner något av när de har samlag.

Varför är det mera ok att män söker en kvinna med stora bröst på ex datesidor? Ska kvinnor behöva sätta in silikon i sina bröst bara för att duga till en del män? Undrar om de som har dateappen om det skulle godkännas om en kvinna skrev att hon söker en man med minst 20 cm lång penis. Nej självklart inte då är det plötsligt sexistiskt, men det är aldrig det om män söker en kvinna med stora bröst.

Men det kanske är så att en kvinnas bröst inte har med sex att göra?

Visst kan det där med storleken spela en roll..Men det behöver inte alltid innebära att det bara ska vara stort och grovt.

Inte är det den första frågan en man får hur stor har du? För att sedan bli bedömd om hon ska träffa honom eller inte. Men klart är ju att män har det lite lättare då om de letar efter en kvinna med stora bröst för de syns ju utan att de behöver ställa frågan.

Äh släpp de där idealen och lär dig känna personligheten istället det är den du ska leva med. Det ytliga får du på köpet. Och storleken jaa den är den är även om den kan spela en roll.