sep 12

Jakten på de sexuella kickarna..

Det är ju de som får jakten att gå över till ett sjukt beteende..

Just jakten på de sexuella kickarna är ju en kontenta av nätet. Där människor sitter bakom skärmen de behöver inte visa vem de är. De kan skriva om sina fantasier som bara blir fler och grövre. En del håller sig enbart på nätet och vill visa sitt kön med bilder eller videos när de onanerar. Idag kan man bli polisanmäld för att man skickar könsbilder till okända människor som inte vill ha dem.

Och så har vi dem som jagar snabba sexträffar. De är på saiter och de skriver och skriver och jagar och jagar tills de får napp och då bestäms det tid och plats. Den här gruppen har jag inte en aning om hur lätt det är att få snabba sexträffar med en okänd person. Men visst måste det vara så att de får napp annars är det ju något fel på människor som skriver till okända person och tjatar om sexträffar. För om man inte får napp då kanske man ska ändra taktik och inte tjata på andra människor om att de vill träffas för att ha snabbsex.

Jag har funnits på nätet i över 11 år nu. Jag är inte på några sexsaiter eftersom jag inte söker enbart sex med en man. Jag är heterosexuell vilket innebär att det är män jag chattar med. Däremot så har jag många vänner/bekanta som är kvinnor men jag har även träffat många kvinnor i mitt yrkesliv. Mina och alla de jag har haft kontakt med gör att jag har en stor erfarenhet av hur det fungerar på nätet. Det jag skulle tro är att vi alla säger samma sak. Det blir bara grövre ihop med respektlöshet till de som de här personerna skriver till. Det är som man kan bete sig som ett svin bara för att det händer på nätet.

Just det här med att söka sexuella kickar kan vara på så många olika sätt. Men i min värld så blir det här ett sjukt beteende som gör en del människor helt maniska i jakten. De skriver och de onanerar och de skickar bilder och de jagar efter träffar. Träffar som ska överträffa varandra. Där det ska hända mer mot gången före det. Fantasin är på högvarv och de ligger hela tiden och gror i hjärnan. De kan jobba och föra sig men bakom allt det så är det en helt annan sjuk värld som rör sig.

Och det är det här som blir en sjuk situation..När det hela går över i att det finns hela tiden i hjärnan. Det är inte sexlust och glädje utan det är kickar som hela tiden ska blir grövre och grövre.

En del skickar kan vara bara jakten och sexträffen. En träff som inte alls handlar om att ta hand om, nej det handlar bara om snabbt sex och fort därifrån. En del mår ju mycket illa efteråt och får ångest. Men drivet kommer snart tbx och nu är det frågan om en karusell som snurrar fortare och fortare.

Men hur det än är …Så blir det ett sjukt beteende till sex lust och njutning.

Alla vi som finns på nätet vi har träffat på någon gång personer som det slagit över på. Vi kan även hamnat i deras nät ihop med lögner och när sanningen kommer fram då gör det ont av sveket. Man känner sig så lurad och men även kränkt när till slut sanningen kommer fram om vem det är man träffat. Framför allt när man tror att det är något mellan två personer och sanningen visar sig att det var 50 till som man hade dejt med. Tilliten bara försvinner och många lämnar nätet för det finns ingen ork eller tillit kvar till det motsatta könet.

Tyvärr så tror jag att det är männen som är den största gruppen i att söka kickar. Jag har hört så många mäns skyll på deras fruar att de aldrig får sex med dem. Hur många män har jag inte pratat med i butiken som kommit med frågan : hur kan jag få min kvinna kåt igen hon har ingen lust kvar längre. Nej den tappar kvinnor om en man bara tjatar om sex och vad han vill göra. Framför allt när han vill att det ska börjas att utforskas på något han har fått in i hjärnan. Och hon är inte alls på samma nivå. En del par skiljs bara för det hamnar i så olika sexuella världar. Självklart att lika barn leka bäst.

För mig och det jag står för..

Är det friska sunda sexuella där två människor är överens och allt sker på lika villkor. Ingen ställer upp för någon annan mot sin egen vilja. Människor kan ha så olika fetisher och varför lägga värde på dem? När du kanske ska lägga värde på hur du själv är och fungerar. Det finns inga rätt och fel så länge det är av egen fri vilja.

Och visst är det så att det jag kämpar för så går jag mot en vägg ibland och vet att på andra sidan väggen är det en sjuk värld. En värld som växer och får en helt fel och skev syn på hur och vad sexuell njutning kan ge en människa.

Mitt kall i livet kommer alltid att vara alla kvinnors rätt till sin sexualitet , lust och njutning utan att fördömas..