Kan det vara så att en del män behöver lära sig mera om hur kvinnor fungerar sexuellt

Det verkar var mycket okunskap om kvinnors lust och orgasmer.

Hur vill kvinnor bli uppvaktade? Vet du som man vilken knapp du ska trycka på för att få en kvinna i ditt nät? Eller tror du bara att en kvinna tänder på de där sexförslagen du ger henne. Varför tröttnar en del kvinnor på att dejta män? Kan det bero på att de inte blir nöjda och tillfredsställda ?

Vet män hur de ska hantera en kvinnas klitoris? Är det bara att gnugga klitta och tro att något händer? Och OM det inte händer något då är det absolut inte mannen det är fel på utan då är det ju kvinnans fel..Njaa alla män är ju inte så men det finns de som faktiskt har den åsikten. Har själv träffat på unga kvinnor som har en press på sig att få orgasm som killen inte kan ge henne. Minnet från en ung kvinna som grät och bad om råd för fick hon inte orgasm den där kvällen då skulle killen göra slut med henne..VAD svarade jag då? Gör slut med honom det är inte en man du är ihop med!! HAN är inte värd dig.. Den killen borde verkligen få gå en kurs hur kvinnor fungerar sexuellt. Är det vanligt att män inte kan en kvinnas anatomi? Ojaa det är mycket vanligt men det är ju inte bara mannens fel. En kvinna måste ju oxå berätta hur hon vill bli smekt och hur hon fungerar.Men de där kraven ….nej nej nej nej nej

Vet män överhuvudtaget hur en kvinnas klitoris ser ut och fungerar? Nej det tror inte jag att många vet. När inte ens kvinnorna vet det hur kan man då räkna med att männen ska veta det..

Men innan det kommer till sex och njutning. Varför blir det så fel många gånger? Varför är det så många kvinnor som tycker om sex slutar att dejta och viljan att bara ha kul? Idag finns det så många olika sätt att ha förhållanden på. Men …men hur kommer det sig att så många kvinnor tappar den glädjen som de hade när de gav sig ut på äventyr?

Får dessa kvinnor respekt av männen? Är det den öppna sexuella världen på samma villkor för män som för kvinnor? Eller är det så att många av dessa män ser ner på de här kvinnorna som är ute på samma villkor?

Är det på lika villkor i den sk öppna sexuella dejting världen? Eller är det så att det fortfarande är på männens villkor?

Det svaret har inte jag, men jag vet att många kvinnor är eld och lågor och kastar sig rätt ut och bara har det kul ett tag. För att efter ett tag känna nej det här passar inte mig längre. Jag får inte det jag söker och behöver. Det är så mycket som lovas men aldrig levs upp till från männens sida. Säger många kvinnor som haft lite kul ett tag. Men tröttnat och dragit sig bort från det öppna sexuella världen.

Lever vi i ett samhälle där kvinnors lust och sexualitet har samma värde och villkor som vad mannen har? Njaaa nej det gör vi inte. Varför pratar vi inte öppet idag om att många kvinnor har mycket större lust mot vad en del män har. Det stämmer inte att det är männen som står för lusten och sexet.

Min tro är att sex och lust är inte manligt och kvinnligt utan det är personligt. Kanske är så vi ska börja med en förändring att ta bort det där manliga och kvinnliga och börja prata om personer inte om kön.

Börja lära oss att kommunicera och ta bort fördomar om sex och lust hos kvinnorna. För det är hos dem de flesta fördomar finns..

Utan alla borde lära sig hur sin egna kropp fungerar när den får njuta av sin sexuella lust och glädje..