Vilka krav de gifta männen har på en kvinna de söker sex med

Det är enbart på deras villkor..

Först och främst ska det bara vara sex på dagtid i kvinnans hem. När han har tid och lust. För han har ju inte tiden hur som helst när han ska ut på sexäventyr.

Jag kan tycka det är intressant att gå in i diskussion med de här männen som är gifta och söker sex med singel kvinnor. Vi singel kvinnor i de här männens hjärna vi vill ha sex och är nöjda med enbart sex. Vi vill utföra sexet på det som deras fantasi som hägrar i dem. De har inte ens tänkt tanken att vi ska tända på samma fantasi. Utan nu är de på jakt där de ska få utlopp för sin kåthet. Kärleken och ömheten får de hemma hos frugan. Men någonstans på vägen försvann deras sex mellan dem och då måste de ju ut på jakt efter en singelkvinna som i deras hjärnor är heta, kåta och villiga att ta emot dem i sitt hem på dagtid. OM inte den gifta mannen är på resande fot då kan han ju på kvälls tid efter han ringt hem till familjen.

Många av de här männen suckar och stönar och tycker det är så synd om dem för de har så svårt att träffa en kvinna som bara vill ha sex med dem?? Hur ego är man i sin jakt då undrar jag?

VAD har de att ge till den här singelkvinnan som de vill ha sex med? Har de tiden att lära känna kvinnan och hennes kropp? När de kanske bara har en tid på 1-2 timmar innan de måste rusa därifrån. Så att inte frugan kommer på honom att han är ute på sexäventyr.

Varför söker man den här vägen istället för att försöka få igång sitt och fruns sexliv igen?

Är det så jobbigt att kommunicera?

Var har det börjar gå snett i sexlivet?

Varför finns det en app tom för de som är otrogna och söker sex med andra personer.

Varför väljer så många denna väg?

Jag har inte svaret jag vet bara att det är väldigt många gifta män som försökt att ta kontakt med mig på nätet. Och som söker att få träffa mig för att de vill ha sex med mig. Som sagt var ibland kan jag inte låta bli utan jag går in i en diskussion med dem. När jag skriver att det är enbart på deras villkor så vill de inte gärna kalla det så. Utan det har ju med deras tid att göra. Men det är ju på dina villkor i alla fall svarar jag.. Eller när jag skrev att vilka krav du har på den kvinnan du söker. Vad menar du frågade han. Jaa hon ska ta ledig från sitt jobb och vara kåt när du kan komma ifrån. Det blir dyra knull det svarade jag. DEN gillade han inte utan svarade men alla jobbar inte 8-17 nej det gör de inte svarade jag. Och i med det så minskande ditt sökande ännu mera. Du ska ha en kvinna som inte jobbar mellan 8-17 och som vill ha sex när du vill och kan hemma hos henne.

Jaa vi kom ju inte alls överens..hi hi nej för mig skulle det här inte ge mig ett dugg.

Men jag tycker det är lite tragiskt att det är på det här sättet. Det är mycket vanligt idag att både män och kvinnor söker enbart sex på nätet. Ett sex som de känner att de inte får hemma med den de älskar och lever med. Varför är det så svårt att kommunicera?

Vad är det som går så snett när det gäller sex lust och glädje?

Jag tror många gånger det är det där att är lite mycket krav. Ta bort det där att sex=samlag / penetration. Utan man kan ge sexuell njutning på så många olika sätt. Men man måste hitta sina vägar i sitt förhållande och bägge två måste vilja ha sexuell njutning. Har någon helt slagit av sexlusten då är det inte lätt att hitta tillbaka till varandra och då kanske man inte ens ska leva ihop längre. Ibland kan man inte rädda något som är dött. Visst är det väldigt jobbigt att gå skilda vägar, men vi lever bara en gång och vi har ett ansvar att se till att vi ska vara lyckliga och må bra. Den sexuella delen i ett förhållande är viktigt för att förhållandet ska ha gnistan och leva vidare.

Jag har inte svaren det jag vet är att jag har inte något intresse eller lust att bli en gift mans knulldocka på hans villkor. Nej jag är värd så mycket mera. Men det finns de som är nöjda och blir tillfredsställda av snabba sexträffar och det är helt ok bara det är på lika villkor. För mig finns inga rätt eller fel så länge två stycken mår bra och är överens.

För mig är sex lust och orgasmer något som sker helt utan krav. Njut lek och ha kul det är alltid mitt råd till alla..