aug 16

Ibland vill jag bara kasta av mig kläderna och springa naken rätt ut på en sommaräng.

Känna friheten och gräset under fötterna..

Klä av sig naken och bara vara fri det är en härlig känsla av frihet.

Tänk vad samhället har byggt upp massor med vad man får och inte får göra eller vara.

Att vara naken det kan ses som synd och skam. Men nej det går inte för sig med mig. En kropp är en kropp och inget annat. Med den finns det ingen synd eller skam med.

En kvinnokropp som är het våt, villig och vill ha värme..Hur kan hon ses som något skamligt?

Den där lilla klittan som kan ge henne så mycket.  Hon som är med i alla olika orgasmer en kvinna kan få.

Tänk om kvinnor kunde känna sig så fria utan synd och skam bara få njuta av sin kropps sexuella njutning.

Visst skulle det vara enklare då?

Jag kan känna den där känslan att Ohh att få träffa en man som är som jag är.

Få känna den där friheten och kärleken och bara flyta omkring på vågorna.  Men…varför är det så svårt?

Jaa de flesta säger att jag är för stark och det skrämmer män….??

Och sedan bloggar du och föreläser om sex och det klarar inte män av.

Nehe ….ok …men…jahaa…jag har aldrig fått höra något negativt om mitt utseende .Bara att jag har för mycket kraft,energier och är för stark. Och det gör män osäkra …Ok jaa då är det ju synd om dem då..För tänk vilken underbar kvinna de missar..

Jag är inte ensam om att vara en drivande,stark kvinna med starka energier. Jag tar för mig av livet. Det är ju till för att levas. Men jag sk knullar inte runt för det lockar inte mig. Nej jag vill hellre ha en man som tar min hand och vi springer nakna ut mitt i den där sommarängen. Låter daggen och gräset kännas på våra fötter. Fnitter och värme som styr oss i tanken på vår sommaräng. För den där sommarängen kan ju oxå bara vara i tanken..Förkasta aldrig tankens gång. En tanke kan vara den som får allt till att bli en handling.

En handling som kan få dig att må bra i både kropp och själ. Ordet kärlek har blivit ett laddat ord i singel världen. Nej kärlek vet jag inte om jag söker men gärna en särbo med mycket sex med..Men blir inte sexet bättre och får en helhet ihop med kärlek trygghet och tillit? Joo kanske men nej jag söker bara sex.

Ok nej då är inte jag den kvinnan du söker..

Kan man veta i förväg vad man söker på nätet mer än bara sex då..??

Själv känner jag så här att det som sker det sker. Och just nu sker det ingenting. Har varken tiden lusten eller glädjen att dejta eller ge min tid på chatt på nätet. Nej det är ju i det verkliga livet något kan hända.

Och varför då inte känna den där fria känslan att vi tar av oss nakna och springer ut på en sommaräng …i tanken..Prova den om du möter någon som det känns bra med. Det lovar jag att den känslan och tanken ska jag ha om den där dagen kommer då jag tar en mans hand och springer galet iväg på äventyr.

För visst är det så att även om åren går så kan vi alla bli galet kära. Kära och tappa all förnuft som finns. Bara se i den andres ögon och lära och känna varandra. Låta nyfikenheten gå på högvarv. Finns ingen ålder med sista datumet att bli kär och galen på.

Lördagen den 31 augusti ska jag föreläsa för ca 35-40 kvinnor.

Jag ska prata om vår älskade klitoris, hur våta och underbart heta kvinnor kan bli. Hur hittar man till de där orgasmer? måste man hitta alla ? Hur är det att kliva in i klimakteriet? Hur kan en kvinna få sina slemhinnor att bli glada och nöjda igen? Vilket glidmedel ska det vara för att slidan ska må bra?

Jag kommer att ha med mig massor med produkter som jag kommer att ha bra erbjudande på.

Den här kvällen har vi alla lämnat fördomarna hemma och bara kastar oss ut i den härliga kvinnas anatomi lust,glädje och orgasmer.

Hur kan det härliga fördomsfria samtalen skrämma män undrar jag ibland lite stillsamt..

Ähh jag springer ensam naken ut på den där sommarängen i tankens kraft ett tag till.

Jag är för nyfiken på livet för att stanna upp  och bara vänta och längta efter något som inte finns..

Skickar en helg hälsning till alla mina underbara läsare..Ta hand om er och var rädda om er och glöm inte att njut av livet och dess sötma helt kravlöst