aug 08

Nu är det dags för en förändring i livet.

Beslut kan vara svåra att ta men när jag väl tagit dem då kör jag rätt på.

Mitt beslut är taget jag ska sälja min lägenhet.

Få ut lite pengar och ge mig ut på lite resor. Jag tycker ju mycket om att se och upptäcka. Sverige är helt fantastiskt att uppleva men även att kunna åka till det varma när kroppen är tjurig. Att vara förtidspensionär innebär att det minsta man har är pengar. Och mina föreläsningar ger inga pengar eftersom jag är inte ofta bokad. Företaget kan jag ha kvar och hur jag gör med det får framtiden utvisa. Boken jag har börjat på ska jag skriva klart. Det finns alltid en mening med allt i livet och meningen var nog att vara bringad att lägga mitt skrivande åtsidan det har fött en tanke hur min bok ska bli. Jag har så mycket material så får jag bara ron omkring mig så ska jag få tiden att skriva klart.

Just nu ska jag till att börja med bestämma mig för vilken mäklare jag ska låta sälja min lägenhet.

Leta efter ett nytt boende. Det kommer att bli ett mindre mot det jag har idag. För att komma ner i kostnad. Jag behöver inte massor med yta att bo på.  Jag har inget svar på idag hur mitt liv kommer att se ut om ett år. Men vem har det? Jag vet bara att jag vill leva och upptäcka mera innan det är försent.

Även att jag har svårt att själv förstå det hela men sanningen kommer jag inte ifrån.

Jag fyller ju 60 år i januari Jag blir inte yngre bara äldre, kroppen kommer sakta men säkert att bli sämre och tröttare. Även om jag är pigg och allert. Men nu är det dags att ge mig ut och få se mera av världen.  Lära mig att resa ensam. Inte precis något jag har en vana med men något jag måste lära mig. Ska jag uppleva det jag vill är det nog dags för att göra det nu inte vänta i flera år till.

Nu är det första steget taget, beslutet.

Börja och rensa i mitt hem.

Plocka i ordning och kasta eller sälja det som finns i källaren.

För 12 år sedan flyttade jag till Norrköping då tyckte jag inte att jag hade så mycket med mig.

Men idag har jag lyckats fylla två källarförråd så det finns lite att börja rodda i.

Jag gillar utmaningar och det här är ännu en utmaning i livet.

Ensam kanske iaf är stark?

Allt som jag har klarat de sista 12 åren helt ensam. Det har varit i glädje men även i sorg.

Jag har gått vidare varje gång det smällt till , men jag har alltid tillåtet mig att sörja innan jag lagt allt bakom mig.

Detta sista år har varit helt galet tokigt.

Minus 40 kilo på kroppen.

Och den här sommaren som jag gjort så mycket på.

Vara med på Stockholm pride och krama om alla underbara människor. Känna hur många som tycker om mig bara för den jag är. En helt underbar känsla. Jag är så stolt och lycklig att jag är den jag är.

Så varför inte satsa lite nu på mig själv innan det är försent..

Och som vanligt tar jag ett steg i taget ..

Jag har inte bråttom men jag är väldigt nyfiken på vad livet har att ge mig i framtiden.

Är det något jag har i mig så är det min nyfikenhet och min vilja att upptäcka nytt i livet.

Jag både vill och jag kan och jag vågar med förändringar i livet!