okt 11

En vecka med intima

Nu har jag bara lördagen kvar att jobba i butiken, imorgn har jag ett homeparty. Sedan är det en dag ledigt från intima innan det är dags igen.

Jag har alltid mycket att göra på hösten när det gäller intima. Det som jag säger ingen som saknar mig om jag åker iväg, varför inte ägna sig åt det som jag tycker ger mig så mycket tillbaka av energier.

Hur summerar jag denna vecka så här långt?

Statistiken på att 1,2 miljoner svenska kvinnor har svårt eller inte kan få orgasm stämmer mycket bra.

Jag har inte jobbat en hel vecka sedan jag klev in i den nya butiken utan att jag gett råd till kvinnor eller deras män om det svåra med orgasm.

Men hur vi än vänder o vrider på det hela, kropp o själ måste få ihop ekvationen sedan kan en kvinna komma om inte i alla olika sorters orgasmer men i orgasm som ger henne en njutning.

När en kvinna tittar lite frågande på mig (då gäller det framför allt vid homepartyn när alkoholen kommit in i dem) klart att jag fått orgasm, fast de nyss sa att de inte hade fått det någon gång, men när de hör hur de andra får sina orgasmer då känner de ju sig utanför. Och då vill de ha bekräftan att även de har får det.

För mig kan jag inte ta fel på om jag får orgasm eller inte..

Jag är verkligen med i kropp o själ, det är ju det som kvinnor måste komma på själva vad de har i sin kropp.

Att känna sin kropp att lära sig att koppla av och njuta med i sexet antingen ensam eller ihop med en partner.

Den här veckan har det varit lite mera av slitna torra o besvärliga slemhinnor.
Jag har tips jag har produkter, men det är kvinnan själv som måste ta hand om sig och framför allt ställa krav på vissa delar med sin partner.

Det finns en del som vi kanske inte tänker på kan vara så viktig, men som verkligen kan ställa till sveda på en kvinnas slida o njutning.

Det är att partner ska vara ren om händerna, hen kanske både röker, snusar eller bara klappat sin hund innan de hamnar i sex. Men det kan ställa till en sveda som inte alls är skön.
Det lilla tipset kan få en kvinna att slippa mycket problem..

Jag har alltid Healing bodyglide att erbjuda det är en artikel som har allt som ingen annan har!
Har du problem kom ner till butiken så får vi prata bor du inte i stan ring istället. Men maila inte för de kan jag inte svara o förklara allt runt omkring.

Annars har denna vecka varit en vecka med hur mycket innehåll som helst.

Igår var det att skylta om i skyltfönstret, det tar tid. Kollegan o jag funkar på samma sätt. Vi börjar med en del sedan kommer all ideér vart efter. Vi har aldrig en aning om hur det blir innan vi börjar.
Vi är konstnärer på vårt eget sätt att skylta om i intimas skyltfönster