okt 09

radio-pratare

Idag var första gången jag var radiopratare men jag hoppas inte det var sista gången..

Jag var lite nervös innan jag kom igång, sedan körde vi på Mario o jag. Det gick kanon bra..

Det var en upplevelse att ligga lite före o tänka på att nu sitter det ca 5000 lyssnare som lyssnar på vad jag säger..

I radio sammanhang inte alls många men för mig minst 5000 som lyssnar på vad jag har att säga..

Jag pratar ju mycket intima för jag är mycket intima, men jag undrar stilla om min egen chef förstår hur mycket reklam jag ger till företaget. Han säger aldrig något, klart det går ju inte att räkna pengar på det jag gör mera än att människor idag vet vart intima finns och att jag jobbar där.

Det är intressant att se hur det fungerar i en liten radiostation, jag sitter inne i ett rum och Mario i det andra. O så skulle jag helst kunna läsa på hans läppar vad han sa, men det kunde jag inte *L* Han fick springa in o öppna dörren o säga vad det var sedan fort tbx till sin plats..

Att få ideér om vad jag skulle ta upp är ju att klara av att improvisera, det är ju något som jag gör.Jag gick igenom vad som skedde i Norrköping och sedan pratade jag runt det. Jag tog upp djupa detaljer som kan få människor att tänka till på hur är jag som människa och vän.
Inte en gång fick jag hjärnsläpp men det var nära på slutet att det tog slut så att säga.
Skulle jag komma tbx någon gång då har jag ju mera kött på benen och skulle inte vara så nervös som jag var när vi startade programmet.Men det hördes inte sa Mario, men de som känner mig hörde säkert på min röst att jag var nervös..

Vi fick människor som ringde in och önskade massor med musik så vi hann inte ens spela alla låtar.

Det här var en dag som var mycket trevlig, ikväll är jag trött o sliten mentalt.
Tar ju på krafterna första gången man ska göra något man aldrig gjort..

Men kul var det och jag återkommer gärna ..