sep 29

Nu är jag tillbaka !!!

Denna timeout var så klok av mig att ta..

Jag har landat i mig själv och mår skapligt bra. Märker själv att jag är skör i vissa lägen.
Igår när jag åkte ut till min son kom en polisbil med blåljus och sirener på.När de sedan svängde in mot det hållet de bor på.

Det gick på 2 sekunder, jag blev så rädd och började gråta med tankar som sa hela tiden: inte mera nu inte mera nu..
Den milen jag hade kvar var en skräck tills jag svängde in och såg att de var hemma och fick känna på dem att allt var helt ok.

Så det behövs inte mycket för att jag ska reagera.

Att meditera är mitt sätt att ta mig vidare när det händer något i mitt liv. Grannar måste tro att det bor en hel indian stam här. *L*
Det är så läkande att släppa taget om allt o bara försvinna in i mig själv. Tankar som inte är bra att ha försvinner sakta men säkert.

Men det kommer att dröja om jag någon gång mera släpper in någon ny vän nära mig.
Det har jag kommit fram till.

Jag har oxå kommit fram till att människor ska hela tiden tala om vad man ska göra eller inte göra. Nu har jag blivit en tjurskalle och säger som jag sa när jag var liten. Jag gör som jag vill och jag gör det på mitt sätt.

Sedan facebook detta positiva tänkande alla människor ska ha!!
Man ska förlåta alla
Man ska alltid vara glad
Man ska alltid ställa upp för alla
Osv osv , det är allt ifrån föreläsare till privat person som bara skriker ut att ALLA människor ska vara glada, positiva och generösa.

Nej då är det ingen människa anser jag, livet är en dal och bergbana. Det är bara det att vi kan inte ta till oss när någon inte mår bra.Om någon skriver på FB att man inte mår bra alla dessa ord : Kom igen nu!!
Men snälla rara människor Åk hem till en människa som mår skit!! Inte fan mår någon bättre av att ni skriver fina ord på facebook heller!!

Det här är en anledning till att jag är öppen med att jag mår inte alltid bra,mitt liv är inte alltid ok, jag tappar tron jag med på människor.

Jag är en människa som är som alla andra..Det är anledningen till att jag öppet skriver om det tunga jag haft omkring mig utan att gå in på detaljer för dem har ingen annan med att göra.

Idag ska jag börja med mina tatueringar det blir ett nytt jag utseendemässigt ..