sep 11

Dessa orgasmer

Vad enkelt det skulle vara om alla hade ngn att fråga om hur sex går till…

Ung som äldre det har inte med ålder att göra , man som kvinna det har inte med kön att göra..

Män vet inte helt ut hur en kvinna fungerar och kvinnorna vet hur sin egna kropp funkar..(generellt sett)..

Jag träffar kvinnor som aldrig fått orgasm, jag träffar kvinnor som blir så blöta att de lider av det men de får ingen orgasm iaf..

Vad är en orgasm för just dig som kvinna??

Måste det varje gång skjuta fyrverkerier??..

Det varje kvinna som har det svårt på ett eller annat sätt måste ta till sig att det sitter i hjärnan på dig.

Träffade på ett ung par som tyckte att hon var för blöt det rann ur henne.
När jag väl kom till kärnan av vad som de tyckte var problemet, då sa jag bara lugnt o stilla du får fontäner det behöver inte spruta det kan rinna ur en kvinna då oxå.
Fontäner behöver inte vara att en kvinna exploderar o det skjuter ur henne en dusch.
Det kan rinna ur henne det är hennes körtlar som sitter precis inne i slidan mot urinröret som fylls o börjar strila ut. Det innebär inte att man måste få orgasm för att det ska rinna ut, men däremot så är man nära den hemliga fontänen när det börjar rinna..

Den här vätskan är inte glidvänlig den är sträv, även mannen kan uppleva att det gör ont att ha samlag. Så enkelt ngr droppar glidmedel på all denna väta o du får skönt igen!!

Men det som de flesta inte förstår är att sex sitter i hjärnan!! DU måste ha med hjärnan för att kunna njuta!!

Är man ett par så enkelt ni har det, OM ni vill leka och ha det kul och *inte hela tiden känna att jag inte kan*

Kvinnor som stannar upp och säger jag kommer inte med min man men med mig själv. Jaa tänk till då varför kommer du inte med din man??

Enkelt du har gett hjärnan signaler om att du har det svårt att komma när du är med din man.

Hur bryter man det hela??

Man leker fram det hela..sexiga sms till varandra när det är som mest förbjudet ..på jobbet, när du är ute och äter en affärsmiddag, när du är ute med kompisar osv osv…

Mannen måste ge sig till tåls lite..egga kvinnan, sluta. egga, sluta tills hon är nära brytpunkten. DÅ kör du på tills hon kommer.

Det alla borde lära sig att ha sex utan att ha samlag, det finns så mycket härligt att komma fram till utan att det hela tiden måste vara samlag.

Sedan är det ju så att kvinnor som har svårt o det är låst i henne. Jag kan bara säga att du som kvinna måste vilja ta till dig sexet annars kommer det aldrig att ge dig orgasmer.
Men det går att lösa, det min stora övertygelse..

Nu vänder jag mig enbart till kvinnor som inte har varit med om något hemskt i sin barndom eller som är ¨skadade¨på något sätt för er kan inte jag ge råd till….

Jag vänder mig alltid till kvinnor som inte har ett tungt stort bagage, er måste tyvärr en psykolog hjälpa. Den utbildningen har inte jag..

Det är en av anledningarna till att jag frågar massor innan jag svarar på vad är det som är fel. Varför har det blivit som det blivit..

Tro inte att ett gele,spray eller tabletter löser dina orgasmer. Nej du kan ta lite gele men det tar du ihop med att du ska träna din hjärna på att säga Tjoho jag är bäst jag kan få orgasm!! DU ska känna att det pirrar det nere DU ska känna att jag vill hem nu och få en orgasm. DU ska INTE känna att: Visst ja jag måste ju köpa 5 liter mjölk innan jag går hem idag!!

Tyck om dig själv och tro inte att dessa orgasmer är allt i det hela med sex!!