maj 21

Alla dessa olika förhållanden

Vi har så många olika sätt att ha förhållande på idag…

Sexuella förhållande, kamratskaps förhållande utan sex, älskarinna eller älskare åt en upptagen person…jaa listan kan ju göras lång..

MEN…

Det där med att ha ett sk KK-förhållande är det ett förhållande utan respekt? behöver man inte alls ta hänsyn till den andra utan man träffas har sex o säger hejdå…OM man över huvudtaget pratar med varandra…
Joo en del fungerar säkert så men inte alla…o vad är en KK??

Det finns de som säger jag har en KK med lite till o det innebär då att man träffas o umgås lite mera än att bara ha sex…

Men är det så viktigt att sätta ett ord på vad för slags förhållande man har ?? är det inte viktigare att två personer är överens eller är det för att man ska försvara detta förhållande till andra människor OM nu de ska ha reda på att denna person har ett KK- förhållande eller ett KK förhållande med lite till…

VEM är det som ska döma en annan människa hur han/hon har sex??

Bara för att man lever i ett singel liv så får man inte ha sex eller??

Men det här med respekt finns oftast inte på lika villkor…en man känner sig absolut inte lika skyldig som kvinnan att säga till att jag kommer inte ..det kan han skita i för han jobbar ju eller så kommer han på det 1 timma innan träff o då sitter det en kvinna o väntar som blir mkt frustrerad…Och då blir hon skitsur o ifrågasätter hans respekt till henne som de var så överens om hur detta förhållande skulle byggas upp o leva upp till…alla beter sig inte så här men många män gör det…

De anser att de har inga skyldigheter till kvinnan de enbart har sex med.. jag kan inte hålla med där…för jag anser att det är respekt o hänsyn till en person som man *enbart* har sex med…i mina ögon sett är det väl det mest intima man kan ha med en person???

Det här med att det ska vara på bägges villkor det finns inte heller med i många män..jag brukar ställa frågan till kvinnorna…kommer han när han vill ha sex eller kommer han när du vill ha sex…nej det blir bara när han har tid o lust…DÅ var det inte på bägges villkor längre!!

Men ….suck…ehhhh…

Att ha ett öppet förhållande det måste ju i det om ngt förhållande ha en mycket bra kommunikation för skulle ngn av dessa personer få känslor då måste man ju säga det…

Det här är oxå ganska knepigt men bara för att det generellt sätt så är det ju kvinnorna som får känslor men inte mannen..men säger det att mannen inte KAN få känslor för kvinnan han enbart ska ha sex med??? Njaaaa lägg nu handen på hjärtat mannen o säg sanningen..:)

Jaa dessa olika förhållande som kan ställa till så mycket njutning skratt o glädje samtidigt som det kan ställa till med så mycket sårande känslor o få en person att må dåligt…

Som vanligt drar jag alla aldrig över en kant…vi är alla olika individer

Sedan blir jag så full i skratt..men för MIN eget bästa är det BÄST att tillägga…NEJ jag skriver inte bara om vad jag går igenom o vad jag varit med om…O NEJ jag har ingen KK för tillfället iaf o OM jag skulle ha det så har INGEN med det att göra…

Men visst är det lite lustigt att jag som kvinna alltid måste försvara min sexualitet bara för att jag är kvinna o singel…Inte faan frågar ngn om en man har en KK ..klart att han har o det är ju helt ok..men är det lika OK för mig som kvinna att ha det i alla andras ögon???