maj 19

Säljträff

En av årets säljträff för intimas homeparty säljare hade vi i lördags..

Det gäller ju att få fram det vi vill att säljarna ska ¨peppas¨till..

Att känna att vi är ett team o att det finns en laganda…

Det kan vara svårt när vi bara träffas ngr gånger per år.

Vi är ett litet företag men har växt fram oss mer o mer med partyn i Norrköping sedan vi flyttade ner till Drottninggatan..
Vi behöver flera säljare…

Jag skulle vilja ha flera som ¨mig¨. som jag brukar kalla ¨min¨grupp med glimten i ögonen…*Lite halta o lytta* som är sjukpensionärer o vill tjäna lite extra pengar utöver sin pension…man får jobba i tjäna ett basbelopp/år utan att det tas bort ngt från pensionen. Det är bara att sköta sina blanketter o skicka in till Försäkringskassan varje år….

Det var ju så jag själv började på intima…som homepartysäljare

Jag är sjukpensionär i det gamla systemet man kan inte ta bort mitt beslut, det är en trygghet o en förmån jag har i livet..

Jag sköter mina blanketter varje år till FSK det är inga problem …

Jag tror aldrig att jag orkar jobba ända till folkpension, men jag får ändå vara med på mina villkor. Jag tar ett år i taget har redan tagit en dag till ledigt i veckan för att jag ska orka o klara mig..

Men hade jag inte börjat i butiken så hade jag varit kvar som homepartysäljare för det gav mig iaf en känsla av att jag var med i samhället igen…