maj 14

De unga tjejerna

Ungdomshälsan???

Jag är så frågande på ungdomshälsan…vad har de för personal?? det är så många unga kvinnor som kommer in till mig o pratar o ber om hjälp..
De har varit på ungdomshälsan…men de känner sig helt överkörda eller så har de bara fått till svar ett ryck på axlarna med orden: Du får lära dig att leva med det här!!!
VI PRATAR UNGA KVINNOR RUNT 16-20 ÅR!!!!!!!!!

Jag minns en gång det kom in en äldre kvinna med en ung kvinna i släptåget i butiken. Hon går fram till en massagestav o nästan skriker en sådan här duger minsann åt dig..

Jag går lugnt fram , först tror jag att det är två lesbiska kvinnor innan jag får klart för mig att det är en kvinna som upplyser mig om att hon minsann är barnmorska o vet o kan det här..oj oj jag kände hennes avighet mot mig på en gg..hon hade taggarna ut mot mig på ett sådant öppet sätt att jag kände hur illa hon tyckte om mig…Varför vet jag inte…men det ända hon talade om var att jag skulle lura den unga kvinnan att köpa det dyraste och att jag inte hade ngr kunskaper i något..

När det sista hon säger innan de far ut är att man inte behöver tvätta o sköta sin massage stav för de bakterierna är goda o att det dög mkt bra med den billigaste staven för det var ungefär samma skit med allt?????jag vet inte än idag vad hon gjorde inne hos mig i butiken för denna människa trivdes verkligen inte i sin roll i en sexbutik…OM det här var en personal från ungdomshälsan jaa då förstår jag att tjejerna väljer att komma till mig…

De unga tjejerna kanske vill ha en liten vibrator men det är ju inte så enkelt när de bor hemma o är rädda att föräldrarna ska höra ngt…Det tyder ju på att i denna familj pratar man inte sex…

Jag har fått frågan flera gg om jag inte kan komma till skolorna o prata…o visst kan jag det..men jag tror inte på att komma o prata i ett klassrum inför alla elever.. däremot så tror jag mera på att de får komma till mig ..en o en eller ngr flera..

Att känna det jag gör både för tjejerna o killarna är så stort, men det största är när jag ser i ansiktet på en ungdom att när den går ut genom dörren o mår bättre för hen förstår att det inte är ngt fel på den…